Vraag en aanbod

De bijeenkomsten bieden tijdens de afsluitende borrel geïnteresseerde werkgevers de gelegenheid met potentiële kandidaten te netwerken.

Daarnaast is er de mogelijkheid hieronder vrijblijvend je oproep voor geïnteresseerde werkgevers achter te laten. Ook is het voor werkgevers mogelijk hier een vacature achter te laten. Gelieve dit in niet meer dan 120 woorden te doen. De URL biedt de mogelijkheid door te linken naar bijvoorbeeld een website of een LinkedIn profiel.

Laat hier je oproep of vacature achter!

Dit formulier kan je helpen bij het inzichtelijk maken van je kwaliteiten, eigenschappen en wensen. Het is enkel bedoeld als ondersteuning voor jezelf, niet om aan ons op te sturen.

Jan van der Gaag

Jan van der Gaag

Sinds 2013 ben ik werkzaam in de culturele sector als vrijwilliger en studeer ik Cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit. Zowel werken als studeren kan ik doen omdat ik een Wajong-uitkering ontvang. Graag zou ik op korte termijn door middel van een betaalde baan aan het werk gaan. Ondanks mijn klassiek autisme is één van mijn sterkste eigenschappen dat ik mensen te woord kan staan en van informatie kan voorzien. Hiermee heb ik ook al werkervaring. Daarnaast werk ik netjes, accuraat en maak ik af wat ik opgedragen krijg. Werk in de culturele sector zou ik heel leuk vinden, maar ik sta ook zeker open voor andere sectoren. Ik beheers de Engelse taal zeer goed.

Neem contact op met: Jan van der Gaag

Ron Zwam (werkprofiel)

Ron Zwam (werkprofiel)

Mijn naam is Ron, een loyale, flexibele en betrouwbare medewerker met ervaring in de assemblage en customer service in de computerindustrie.Mijn werkstijl kenmerkt zich door gestructureerd en secuur te werken dus veel aandacht voor kwaliteit. En op zijn tijd houd ik wel van een dosis humor.
Mijn interesse gaat uit naar een fulltime baan in de ICT-branche. Ook werkzaamheden in het magazijn trekken mij aan. Ik gedij het beste in een rustige, gestructureerde werkomgeving. Werkregio Den Bosch of Waalwijk.

Neem contact op met: Ron Zwam (werkprofiel) (URL)

L. Smits (vacature)

L. Smits (vacature)

In samenwerking met onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar 12 meiden/jongens die affiniteit met techniek hebben. Je kan fulltime of parttime aan de slag! Wij verzorgen jouw opleidingstraject waarin je theorie- en praktijk ervaring opdoet, welke
afgesloten zal worden met een certificaat.
Wat volgt is een baan als assemblage medewerker cleanroom en (orbitaal) lasser. Fijnmechanisch werk in een schone omgeving. Regio Nijmegen!
Stuur je CV op en we nemen contact met je op.

Neem contact op met: L. Smits (vacature) (URL)

Saskia (werkprofiel)

Saskia (werkprofiel)

Omdat ik momenteel geen baan heb, ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Ik ben opzoek naar een baan waar administratieve werkzaamheden in voorkomen: archiefwerkzaamheden, postbehandeling, urenregistratie, rooster / planning maken.
Door mijn lichte vorm van autisme werk ik heel nauwkeurig en ben ik betrouwbaar.

Neem contact op met: Saskia (werkprofiel)

Henk de Heer (werkprofiel)

Henk de Heer (werkprofiel)

Ben een man met Asperger die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Mits in een prikkelarme omgeving en dingen duidelijk uitgelegd worden kan ik goed functioneren. Ben betrouwbaar, punctueel en zeer nauwkeurig. Zeer nauwkeurig met cijfers (PDB diploma) en zeer uitgebreide talenkennis (Frans Duits Engels Spaans Italiaans). Enige kennis van andere talen (Portugees, Zweeds, Deens, Noors).Heb in het verleden vertaalwerk gedaan bij het Europees Parlement in Luxemburg. Veel ervaring op administratief gebied, onder andere in Engeland.

Neem contact op met: Henk de Heer (werkprofiel)

Wilco Kluft

Wilco Kluft

Op dit moment ben ik op zoek naar werk in de richting van jongerencoach of ICT, Data-entry. Ik heb een opleiding sociaal cultureel werk afgerond op niveau 4. Ik heb o.a. werkervaring opgedaan bij jongerencentra Willemeen en Creon. Daarnaast heb ik bij het Cito ervaring opgedaan in data-entry. Graag kom ik in contact met werkgevers in het sociaal domein of in ICT.

Neem contact op met: Wilco Kluft (URL)

Patrick van der Burgh (werkprofiel) (URL)

Patrick van der Burgh (werkprofiel) (URL)

Ik ben 42 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen. Op 38 jarige leeftijd kreeg ik de diagnose PPD-NOS. Ik houd ervan om met en voor mensen te werken. Ik heb interesse voor anderen en ben te omschrijven als tactvol, zorgzaam en geduldig. Ik ben een goede teamwerker en werk graag in een harmonieuze omgeving met duidelijk omschreven doelen. Ik pas het best in de Dienstverlening, de zorg of het onderwijs.
Ik beheers meerdere vreemde talen, het Frans is mijn sterkste taal. Ik ben serieus en nauwkeurig en heb wat meer tijd nodig om aan veranderingen te wennen. Ik houd van een vast structuur/patroon. Ik werk het liefst in een rustige, prikkelvrije omgeving.

Neem contact op met: Patrick van der Burgh (werkprofiel) (URL) (URL)

Mieke (werkprofiel)

Mieke (werkprofiel)

Ben een alleenstaande moeder van 38 jaar, heb een dochter van 3,5 en 4 poezen. Ik heb Asperger (ASS). Ik ben op zoek naar een leuke baan die ik kan combineren met mijn dochter.
Heb vooral moeite met sociaal-communicatief vaardig zijn. Ik werk graag met dieren (veel ervaring, MBO-dierverzorging niveau 4). Verder heb ik ook wat laboratorium ervaring. Werk graag met mijn handen. Kan goed ordenen en ben een harde werker. Zoek een werkplek met collega's die mij (proberen) te begrijpen. Liefst parttime en flexibel wat betreft mijn dochter. Voor meer informatie kunt u mij altijd mailen.

Neem contact op met: Mieke (werkprofiel)

Amrit Ramdjielal

Amrit Ramdjielal

Beste lezer,

Mijn naam is Amrit, een vrolijke en enthousiaste, praatlustige persoon die veel werkervaring heeft opgedaan binnen profit en non-profitorganisaties. Hierdoor ben ik uitgegroeid tot een zeer prettige, warme, sociaal communicatieve en flexibele werknemer.
Op mijn 23e leeftijd ben ik gediagnosticeerd volgens PDD NOS (DSM IV Autisme spectrum stoornis).

Ik ben op zoek naar een administratieve (telefonische), sociale/begeleidende, service-ondersteunende of conventionele functie met geen commercieel en financieel karakter bij een (grote) organisatie, de overheid of gemeente.
Verder heb ik behoefte aan werkstructuur en een niet al te hoge werkdruk. Overigens vind ik het relevant dat ik de tijd krijg om een functie eigen te maken en wanneer ik de werkzaamheden beheers, wil ik graag nieuwe werkzaamheden leren.

Neem contact op met: Amrit Ramdjielal (URL)

Wendy Beumer (werkprofiel)

Wendy Beumer (werkprofiel)

Hallo,

Ik ben Wendy, 24 jaar en afgelopen zomer afgestudeerd als hbo verpleegkundige. Ik ben momenteel werkzaam als flexer in de psychiatrie waar ik veel mensen met autisme tegenkom. Zelf heb ik op mijn 16e de diagnose pdd noss gekregen. Ik ben opzoek naar een vaste baan in de psychiatrie/zorg zodat ik meer duidelijkheid en structuur heb. Ik zou graag als ervaringsdeskundige aan de slag willen en ben dan ook bereid hier een opleiding voor te volgen. Tot heden is het me niet gelukt een vaste baan te vinden. Wordt veel afgewezen doordat ik te bescheiden/introvert ben. Ik ben een persoon die eerst de kat uit de boom kijkt, maar daarna een goede plek kan vinden in een team.

Neem contact op met: Wendy Beumer (werkprofiel)

Micha Vreman

Micha Vreman

Deze administratieve topper heeft 20 jaar ervaring als boekhoudkundig medewerker. Door mijn Asperger zoek ik een administratieve baan met weinig prikkels. Door mijn Asperger ben ik enorm goed met getallen, enorm nauwkeurig, en een olifanten geheugen. Ik kan uitstekend zelfstandig werken maar ook in teamverband. Om optimaal te kunnen functioneren heb ik duidelijk en structuur nodig. Mijn toekomstige werkgever gaat mij leren kennen als een leergierige, betrouwbare harde werker met humor, altijd op tijd, nooit een ochtendhumeur en veel ambitie.

Neem contact op met: Micha Vreman (URL)

Paul Speijcken (werkprofiel)

Paul Speijcken (werkprofiel)

Zoekt U een enthousiaste en gemotiveerde werknemer binnen de ondersteuning in het onderwijs of in de zorg, dan bent U bij mij aan het juiste adres.
Ik ben zelfstandig,eerlijk, betrokken, sociaal en bezit een grote leerbaarheid.

Neem contact op met: Paul Speijcken (werkprofiel)

Gabriëlle van Duuren (werkprofiel)

Gabriëlle van Duuren (werkprofiel)

Zoek een leuke parttime baan in een ondersteunende functie zoals bv. secretaresse of receptioniste. Belangrijk is dat ik alleen/zelfstandig kan werken dus niet met meerdere mensen in één ruimte en dat ik mijn taken alleen kan uitvoeren. Ik heb een autistische beperking. Hoewel deze nauwelijks opvalt kost het mij teveel energie om te werken én continu te moeten samenwerken of bezig te zijn met naaste collega's die mijn afleiden of in de war brengen.
Voor meer informatie kunt u op mijn LinkedIn profiel kijken.

Neem contact op met: Gabriëlle van Duuren (werkprofiel) (URL)

Manon Marianna de Gier

Manon Marianna de Gier

Ik ben 25jr en heb symptomen van autisme, daarnaast heb ik borderline (onder de knie), schizotype en een kwetsbare persoonlijkheidsstructuur. Ik ben opzoek naar een haalbare (part-time) baan, denkend aan archiefwerk (papier/computerwerk/ kantoorwerk) of werken met dieren. Zolang er maar zo min mogelijk tot geen mensen zijn en geen telefonie. Ik leer snel en ben nieuwsgierig. Ervaring met dieren aanwezig. Hopend dat iemand mij een kans wil en kan geven in de buurt van Velserbroek.

Neem contact op met: Manon Marianna de Gier

Rob H.L. Reijnders (werkprofiel)

Rob H.L. Reijnders (werkprofiel)

Ik zoek archiefwerk,(Asperger),en doe dat al tien jaar. Zoek een nieuwe uitdaging. Ben zeer nauwkeurig en heb weinig begeleiding nodig.

Neem contact op met: Rob H.L. Reijnders (werkprofiel)

Robin Buitenhuis (werkprofiel)

Robin Buitenhuis (werkprofiel)

Ik heb diagnose PDD-NOS (milde vorm) en als je op de juiste manier met mij weet om te gaan, kan ik gouden bergen voor jou betekenen als werkgever of opdrachtgever.

Ben je als werkgever minimaal HBO opgeleid, beschik je over sociale en communicatieve vaardigheden die hoger liggen dan bij mij ? Ben je in staat mij de ruimte te geven om mij zowel persoonlijk als professioneel te laten ontplooien of ontwikkelen ? Dan slaap je binnenkort op een gouden berg in het geldpakhuis van Dagobert Duck.

Neem contact op met: Robin Buitenhuis (werkprofiel)

Anna oproep om link naar filmpje

Anna oproep om link naar filmpje

Kan iemand mij helpen aan de link naar het reclamefilmpje waarin iemand werkt in een keuken, boos wordt en even zich terug trekt en daarna zijn werk weer oppakt. Ik wil dit binnen mijn werk laten zien om weer te geven dat je daar rekening mee moet houden bij mensen met autisme maar dat dat niets afdoet aan de kwaliteit van het werk.

Neem contact op met: Anna oproep om link naar filmpje

Marlène van Buuren

Marlène van Buuren

Sinds 2013 heb ik de diagnose Asperger. In mei is mijn boek 'Vrouw met Asperger; Egodocument' uitgekomen.
Ik ben hbo+ opgeleid en zoek werk als ghostwriter of Aspergercoach.

Neem contact op met: Marlène van Buuren

(werkprofiel)

(werkprofiel)

Uw perfecte werknemer een autist? Ik
zoek fijn- elektrotechnisch/mechanisch
werk. topautist@outlook.com plaatsingsdatum 06-09-2015

Neem contact op met: (werkprofiel)

Dick Faber

Dick Faber

Ik ben een alleenstaande, gescheiden man en vader van een dochtertje van 7. Ik heb 15 jaar onafgebroken voor het Ministerie van Veiligheid & Justitie gewerkt en dan met name in het gevangeniswezen voor jeugdigen. In de beveiliging en als groepsleider. Ik ben een hoogfunctionerend Asperger met een IQ van 148.
Het leggen van verbanden en het ontwikkelen van een helicopterview zijn mijn fortes. Ik ben zeer gericht op efficiencyverbetering en kwaliteitsbewaking- en controle. Daarnaast voel ik mij politiek-maatschappelijk zeer betrokken. Contact
zoeken met mensen vind ik erg lastig vanwege een traumatische levensloop en mijn Asperger, maar in het contact met anderen ben ik altijd rustig, soms wat
teruggetrokken, maar met heldere en beargumenteerde input.
Ik ben altijd eerlijk en open met mijn antwoorden en vaak tactisch direct. Openheid en eerlijkheid in contact met anderen is iets wat ik nodig heb, omdat ik het erg moeilijk vind om in te schatten wat iemand denkt en waarom mensen doen wat ze doen. Ik ben breed geschoold. VWO-diploma, HBO-gecertificeerd commerciële economie, belastingrecht en sociaal verzekeringsrecht, fitness- en krachtsportinstructeur, webdesigner, FLASH-ontwikkeling, beveiliging, logistiek en marketing, chauffeurskwalificaties taxi en circuit, kynologisch gedragsdeskundige en hondenfokker zijn termen die allemaal bij mij passen.
Ik heb veel last van keuzestress en kan snel overprikkeld raken, maar omdat ik al wat ouder ben heb ik met het grootste gedeelte van mijn beperkingen leren leven en kan ik mijn emoties redelijk tot goed reguleren.

Neem contact op met: Dick Faber

Ruben Brouwer (werkprofiel)

Ruben Brouwer (werkprofiel)

Ik ben 21 jaar en heb een lichte vorm van autisme, waardoor ik vrij nauwkeurig en gericht te werk ga.
Volg momenteel een studie geschiedenis, heb ervaring met computer software en spreek (bijna) perfect Engels.
Ik zoek een baan in de ICT wat ik vanuit huis kan doen, of zich in de regio Rotterdam oost bevind.

Neem contact op met: Ruben Brouwer (werkprofiel)

Christina Berenfinger

Christina Berenfinger

Op dit moment ben ik hard op zoek naar werk. Als ASS'er zijnde is dit niet makkelijk. Ik ben erg creatief en ben goed in het Adobe pakket en fotografie.

Neem contact op met: Christina Berenfinger (URL)

Corry Hoegee ( werkprofiel )

Corry Hoegee ( werkprofiel )

Per 1 juni heb ik geen werk meer ik heb bijna 35 jaar bij de zelfde baas gewerkt er moeten 440 mensen uit en ik was er ook bij. Ik heb altijd in een winkel gewerkt dus ik heb daar veel ervaring in, ik zou ook wel willen schoonmaken of in een fabriek werken ik werk het liefst 32 uur per week . Ik ben een spontane vrouw van 52 jaar die weet wat werken is . Ze hebben 5 jaar geleden pas ontdekt dat ik autisme heb wie heeft er een leuke baan voor mijn.

Neem contact op met: Corry Hoegee ( werkprofiel )

Jan van Zoelen (vacature)

Jan van Zoelen (vacature)

Carapax IT zoekt medewerkers!
Carapax IT is een recent gestarte social enterprise die als doel heeft mensen met autisme duurzaam aan werk te helpen in de ICT. Dit doen wij in ons competence centre in Gouda, naast het NS station, waar wij een stressvrije, prikkelarme werkomgeving bieden. Voor mensen met ervaring en/of voor mensen die erg goed zijn in software ontwikkeling, testen, GIS of iets soortgelijks.
Zie voor meer info onze website of reageer direct naar Jan van Zoelen door hem je CV te sturen.

Neem contact op met: Jan van Zoelen (vacature) (URL)

tig lasser wil aan de slag

tig lasser wil aan de slag

Goedendag ik zoek een functie als lasser. Ook al heb ik pdd nos ik kan goed werken. ik ben heel erg nauwkeurig heb al best veel ervaring ik zoek rond bergen op zoom steenbergen roosendaal of oudenbosch

Neem contact op met: tig lasser wil aan de slag (URL)

Saskia Wienen (werkprofiel)

Saskia Wienen (werkprofiel)

Van oktober 2011 t/m september 2014 heb ik met veel plezier gewerkt als Administratief Medewerker.
Mijn contract werd niet verlengd vanwege de flexwet (geen vaste contracten).
Daarom ben ik op zoek naar een zelfde soort functie bij een leuk bedrijf.
De werkzaamheden waar ik naar op zoek ben zijn: postbehandeling, scannen en archiveren.
Ik sta open voor andere suggesties.
Door mijn vorm van autisme (PDD-NOS) werk ik nauwkeurig en gestructureerd.
Na een duidelijke uitleg van de werkzaamheden, ga ik gestaag aan de slag.
Mijn voorkeur gaat uit naar 3 a 4 werkdagen in de omgeving van Utrecht.

Neem contact op met: Saskia Wienen (werkprofiel) (URL)

Stefan Bergsma (werkprofiel)

Stefan Bergsma (werkprofiel)

Affiniteit heb ik met communicatie en media. Ik ben erg gestructureerd, creatief en weet mezelf goed te verwoorden.

Werkgevers en collega's gebruiken de termen analytisch en perfectionistisch om mij te beschrijven. Zodra ik een opdracht krijg dan rond ik deze ook af.

Per direct ben ik op zoek naar een betaalde baan, het liefst fulltime, in de stad Groningen. Met programmeren heb ik redelijk wat ervaring net als met communicatieve processen. Vanwege mijn Asperger kan ik dan ook perfect als tussenpersoon dienen tussen opdrachtgevers en programmeurs. Met een opfriscursus in bijvoorbeeld PHP en SQL kan ik zelf ook prima mee bouwen.

Voor vragen, ik hoor graag van u. Schroom vooral niet om contact met mij op te nemen.

Neem contact op met: Stefan Bergsma (werkprofiel) (URL)

Remco Kievit (werkprofiel)

Remco Kievit (werkprofiel)

Ik ben 35 jaar en dringend op zoek naar betaald werk waar ik plezier aan beleef. Ik wil werken als chauffeur, B rijbewijs, 5 jaar werkervaring,
evt gecombineerd met monteurswerk (mechanisch/montage/onderhoud)
ICT: computeronderhoud en verkoop, 3 jaar werkervaring
beveiliger (certificaat verlopen, 2 jaar werkervaring


Als kind was ik altijd al bezig met computers, het ontwerpen van auto's en militaire toepassingen. In de loop der jaren heb ik dan ook veel ervaring opgedaan met IBM-PC gebaseerde computers en diverse software applicaties. Gezien mijn interesse in techniek heb ik een opleiding metaaltechniek gevolgd en ben ik direct daarna doorgegaan met een opleiding monteur. Helaas kwam ik pas na mijn opleiding er achter dat mijn huid allergisch reageert op olie en smeermiddelen en specifieke metalen. Als liefhebber van auto's en vooral het rijden ervan heb ik daarna diverse banen gehad waarbij ik personen danwel goederen vervoerde. Ondertussen nog steeds mijn computerhobby uitoefenend, wat resulteerde in een serverbedrijf (ArmadaShells) van 2003 tot 2005 en uiteindelijk in het oprichten van mijn eigen bedrijf.

Neem contact op met: Remco Kievit (werkprofiel)

Bijzondere Banen

Bijzondere Banen

Gezocht enthousiaste, gedreven en leergierige .Net developers. Ontwikkel je met passie en ben je gestructureerd en analytisch? Lees de vacature via de link.

Neem contact op met: Bijzondere Banen (URL)

Margit van Hoeve

Margit van Hoeve

Wij zoeken enthousiaste, gedreven en leergierige .Net developers. Leer je snel, is ontwikkelen je passie en ben je analytisch en gestructureerd? Reageer dan snel!

Neem contact op met: Margit van Hoeve (URL)

Kim Leijten (werkprofiel)

Kim Leijten (werkprofiel)

Ik ben een vrouw van 34 jaar en ik ben op zoek naar een leuke, passende baan.
Mijn voorkeur gaat uit naar administratief werk, archiveren en digitaliseren van dossiers.
Ik heb ruime werkervaring op administratief gebied en met digitaliseren van (medische) dossiers.
Dankzij mijn autisme (PDD NOS) heb ik een scherp oog voor detail en ik ben goed in staat om accuraat te werken. Verder ben ik een loyale werknemer die goed kan functioneren in een niet al te prikkelrijke omgeving met duidelijke taken.
Graag zou ik in contact willen komen met werkgevers die geïnteresseerd zijn in de omgeving van Breda of Tilburg.

Neem contact op met: Kim Leijten (werkprofiel)

Cor van den Burg (werkprofiel)

Cor van den Burg (werkprofiel)

Algemeen:
Op mijn best organiseer ik en werk ik oplossend via vaste bekende systemen en technieken.
Mijn talenten zijn: logisch, efficiënt, onpersoonlijk, vastberaden, direct, verantwoordelijk, systematisch, praktisch, gestructureerd, objectief, georganiseerd, plichtsgetrouw.
Mijn eigenschappen zijn: objectief, assertief, vastberaden, analytisch, realistisch, resultaatgericht, praktisch, systematisch, zorgvuldig en stipt.

Cor van den Burg in uw organisatie:
Ik heb een objectieve aanpak van en feedback op voorstellen;
Ik voer taken stapsgewijs uit;
Ik ben direct en zelfverzekerd, en heb respect voor hiërarchie;
Ik leer actief en praktijkgericht, en ben gestructureerd;
Ik hanteer een logische aanpak en controleer op basis van feiten en resultaten;
Ik ben efficiënt en gericht op resultaten;
Ik ben taakgericht, actief en georganiseerd, voorspelbaar, betrouwbaar en stabiel;
Ik beïnvloed anderen door het geven van het goede voorbeeld, het maken van taakgerichte plannen en daag anderen uit en stimuleer hen tot meedenken en doen;
Ik draag bij aan de groep door mijn snelle manier van reageren en het aandragen van oplossingen en schep duidelijkheid en kaders.

Ik heb een lichte vorm van Autisme, Syndroom van Asperger met een vastgesteld IQ van 138

Neem contact op met: Cor van den Burg (werkprofiel) (URL)

Toon Schilder (Vacature)

Toon Schilder (Vacature)

Jij bent als Oracle programmeur samen met het hele IT team verantwoordelijk voor het verder verbeteren en uitbreiden van onze logistieke software systemen. Je werkt mee in project teams om de eindoplossing voor de klant te maken en mee te helpen om onze standaard software te ontwikkelen en verbeteren. Doorzettingsvermogen en interesse in de bedrijfsprocessen is belangrijk.
Bekijk de hele vacature voor meer informatie.

Neem contact op met: Toon Schilder (Vacature) (URL)

WITLAM HR Solutions & Consultancy

WITLAM HR Solutions & Consultancy

Vacature!!

Een innovatieve Pay Provider is op zoek naar technisch ontwikkeltalent dat interesse heeft in plug-ins te ontwikkelen voor webwinkels en onze Fast-Checkout technologie verder te implementeren.
Interesse?
Stuur jouw CV naar bovenstaand e-mail adres en wij kijken of er eem match is!

Neem contact op met: WITLAM HR Solutions & Consultancy

Bert van Boggelen (vacature)

Bert van Boggelen (vacature)

Een vacature voor programmeur bij GCS (partner De Normaalste Zaak). Een bedrijf dat expliciet openstaat voor mensen met een 'beperking'.

Neem contact op met: Bert van Boggelen (vacature) (URL)

Niek Arts (werkprofiel)

Niek Arts (werkprofiel)

Beste, ik ben een jonge enthousiaste freelance journalist en tekstschrijver met een lichte vorm van GdLT. Met mijn beperking kan ik gelukkig goed overweg. Ik heb er zelfs profijt van. En daar wil ik u van mee laten profiteren. Ik kan goed informatie ordenen, kern uit een boodschap halen en communiceren op papier. Heeft u een leuke opdracht denk dan eens aan mij. Kijk op mijn linkedin profiel voor meer informatie.

Neem contact op met: Niek Arts (werkprofiel) (URL)

Wendy Schuchmann (werkprofiel)

Wendy Schuchmann (werkprofiel)

Schrijven, onderzoeken en analyseren: dat is wat ik graag doe en waar ik goed in ben. Als afgestudeerd bachelor Geschiedenis, columnist, blogger en voormalig levensboekauteur houd ik ervan om zaken grondig te onderzoeken en mijn bevindingen op een heldere manier te formuleren. Creativiteit en stijlmiddelen zet ik in om een tekst te verlevendigen, maar nooit zodanig dat dit de helderheid van mijn boodschap negatief beïnvloedt.
Ik heb het syndroom van Asperger. Als werknemer ben ik nauwkeurig, zelfstandig en gemotiveerd. Netwerken, indirecte communicatie en multitasken vind ik lastig. Ik functioneer het beste wanneer ik duidelijke instructies krijg en de communicatie helder en direct is.
Zoekt u een (web)redacteur en spreekt mijn werkprofiel u aan? Via onderstaande links kunt u mij bereiken.

Neem contact op met: Wendy Schuchmann (werkprofiel) (URL)

Erik van Tienhoven (vacature)

Erik van Tienhoven (vacature)

Waarde lezer, ik ben op zoek naar een (Asperger) dame,vrouw,jonge vrouw, die op commissie basis mijn werk aan de man of vrouw wil brengen. Mijn werk, fotografie, alleen vrij werk. Iets zien meer weten bekijk mijn website. http://www.evtimaging.nl
Ik kijk uit naar reacties! Erik

Neem contact op met: Erik van Tienhoven (vacature) (URL)

Anne Marie (werkprofiel)

Anne Marie (werkprofiel)

Ik ben 35 jaar en heb milde Asperger. Het maakt het voor mij flink lastig om een baan te vinden omdat ik op sociaal vlak matig ontwikkeld ben. Ik ben echter wel empatisch, zorgzaam, meegaand en eerlijk. En een harde werker. Werkgevers zijn nooit ontevreden geweest over mijn inzet.
Door mijn zwervende verleden van baan naar baan ben ik flink multitasking. You name it, I can do it. Maar mijn beroepskeuze en opleiding ligt vooral in dierenzorg (paarden). Momenteel studeer ik HBO toegepast psychologie omdat gedrag en mensen helpen mij heel erg aan mijn hart ligt.
Ik ben best op mijn plaats in een klein (familie) bedrijf waar ik meest zelfstandig kan werken, en mensen weten waarom ik ben zoals ik ben. Ik heb ook ruim ervaring in de logistiek.
Ik woon in het westen maar vind het geen enkel probleem te verhuizen (naar het oosten zou ik zelfs blij mee zijn). Buitenland mag ook.

Neem contact op met: Anne Marie (werkprofiel)

Angelique Vonk (werkprofiel)

Angelique Vonk (werkprofiel)

Ik ben Angelique en heb PDD-NOS. Ik werk momenteel bij administratiekantoor en ik volg avondopleiding PraktijkDipolma Boekhouden aan het ROC Eindhoven. Maar netwerken kan nooit geeen kwaad. Voor meer informatie over mijzels zie mijn linkedIn profiel.

Neem contact op met: Angelique Vonk (werkprofiel) (URL)

Rob van der Vliet (werkprofiel)

Rob van der Vliet (werkprofiel)

Op dit moment ben ik op zoek naar een nieuwe werkgever, omdat ik boventallig ben bij mijn huidge werkgever, HTM Haagse Tram Maatschappij. Daar heb ik vanuit mijn achtergrond als maatvoerder en tekenaar/projectvoorbereider een belangrijke bijdrage geleverd aan (het opstellen van de uitgangspunten) voor de verbreding van het bestaande sporennet voor het nieuw aan te schaffen breed materieel. Daarbij had ik de vrijheid om deze nieuwe materie thematisch te benaderen (en niet direct projectmatig) en ben zo gekomen tot een werkbare en betrouwbare procedure om deze aanpassing te verrichten. Door deze thematische benadering was ik in staat deze procedure binnen verschillende discplines (landmeten, ontwerpen en uitvoering)op elkaar af te stemmen. Daarvoor is een behoorlijke dosis inzicht, beelddenken, schematisch en organisatorisch denken noodzakelijk, maar ook sociale vaardigheid om deze materie uit te dragen . Ik beschik in ruime mate over de eerste vaardigheden, daarbij geholpen door verschillende kenmerken die voortkomen uit mijn Asperger. Tijdens tests die deel uitmaken van de begeleiding vauit het Sociaal Plan is (opnieuw) mijn (hoog-)begaafdheid voor schematisch en analytisch denken gebleken. Wat betreft de sociale vaardigheid heb ik een omgeving nodig, die mij inspireert en waar ik mij veilig kan voelen zonder dat mijn enthousiasme/gedrevenheid als een bedreiging wordt ervaren.

Neem contact op met: Rob van der Vliet (werkprofiel)

Marij Budde (werkprofiel)

Marij Budde (werkprofiel)

Ik ben op zoek naar een baan. Momenteel heb ik zowel mijn passie alsmede mijn enthousiasme in de kast moeten leggen en er zit al een klein laagje stof op.. Dat is uiteraard niet wat ik wil. Ik wil juist weer mijn passie en enthousiasme kunnen gebruiken. Ik ben een enthousiaste en gedreven vrouw. Ondanks het feit dat ik een lichte vorm van Asperger heb, beschik ik over een groot empatisch vermogen en ben ik goed in uitleggen en het overbrengen van kennis. Na het afronden van mijn studie (Lerarenopleiding V.O. Engels 2e gr) heb ik een aantal jaar met veel plezier gewerkt in het onderwijs, waar ik functies vervulde als docent, talentcoach, mentrix en sectiehoofd. Ik ben op zoek naar een functie waarbij ik kan adviseren, coachen en begeleiden in een 1-op-1 situatie of een 1-op-kleine groepjes. Momenteel volg ik de opleiding tot leefstijlcoach. Functies welke mij aanspreken zijn: coach, begeleider, vertrouwenspersoon, re-integratieconsulent, jongerenwerker. Ik ben per direct inzetbaar. Regio: Zwolle/ Utrecht/ Amsterdam.

Neem contact op met: Marij Budde (werkprofiel)

Desiree Esser (werkprofiel)

Desiree Esser (werkprofiel)

Mijn naam is Desiree Esser. Ik ben 22 jaar en heb een lichte vorm van PDD-NOS en een normale intelligentie. Ik zoek graag een passende baan die bij mijn kwaliteiten en talenten past. Ik heb VSO gedaan en ben goed met het geven van presentaties op bijeenkomsten congressen beurzen, zoals gasten verwelkomen en hun (naam)badge geven. Maar ook in receptie werkzaamheden. Ik kan niet zo goed engels en rekenen daarbij gebruik ik een hulpmiddel om het voor mij makkelijk te maken.

Neem contact op met: Desiree Esser (werkprofiel) (URL)

Roy Houtkamp (Werkprofiel)

Roy Houtkamp (Werkprofiel)

Ik ben afgestudeerd als Toegepast Psycholoog in augustus 2011. Sindsdien ben ik op zoek naar werk.
Ik zelf heb PDD-NOS. Ik ben zeer geintrigeerd door het fenomeen van autisme. tijdens mijn studie TP heb ik zelf een aantal autistische studenten begeleid tijdens hun studie en heb ik een aantal voorlichtingen en projecten gedaan op het gebied van autisme. Natuurlijk is mijn werkveld breder, gaande van het maken van adviesrapporten (op psychologisch gebied) tot het ontwikkelen en geven van verschillende voorlichtingen en trainingen, maar ik zelf heb me gefocused op de doelgroep van autisme. Hierin zit mijn passie en komt mijn ervaringsdeskundigheid het meeste naar boven.

Neem contact op met: Roy Houtkamp (Werkprofiel) (URL)

Anne (werkprofiel)

Anne (werkprofiel)

Ik ben onlangs afgestudeerd in Film- en Televisiewetenschap. Ik ben geïnteresseerd in het uitvoeren van taken als webredactie, schrijven voor het internet en digitale communicatie. Graag kom ik in contact met werkgevers waar ik deze taken uit zou kunnen voeren. Mijn voorkeur gaat uit naar bijvoorbeeld een GGZ-instelling. Ik ben nauwkeurig, snel en zelfstandig.

Neem contact op met: Anne (werkprofiel) (URL)

Irina Chatchanjan (werkprofiel)

Irina Chatchanjan (werkprofiel)

Graag zou ik de werkzaamheden verrichten zoals licht administratief werk en archiveren, maar ik sta ook open voor andere suggesties. Ook ben ik bezig met creatief schrijven (zie mijn website). Ik werk graag nauwkeurig. In verband met mijn vorm van autisme (PDD-NOS) heb ik behoefte aan heldere instructies, want als ik goed snap wat de bedoeling is, kan ik de taken goed uitvoeren. Ik spreek en schrijf keurig Nederlands en daarnaast beheer ik nog 2 talen: Russisch en Engels. Hiermee zou ik een aanwinst kunnen zijn voor een internationaal bedrijf. In mij zult u een betrouwbare en loyale werknemer hebben.

Neem contact op met: Irina Chatchanjan (werkprofiel) (URL)

Marc Beek (werkprofiel)

Marc Beek (werkprofiel)

Mijn anders zijn kan u iets opleveren!Dankzij mijn asperger-eigenschappen analyseer ik razendsnel (jumping to the right conclusion), zie allerlei dwarsverbanden, ben los van groupthink en vrij van organisatorische dwang. Eigenschappen die binnen een werkorganisatie niet altijd van pas komen, maar die bij een zzp-er in opdrachtverband uitstekend kunnen werken. Denkt u aan de opzet van een project rond publieksvoorlichting, denkt u dan ook eens aan mij?

Neem contact op met: Marc Beek (werkprofiel) (URL)

Sander Soeteman (vacature)

Sander Soeteman (vacature)

Wij maken digitale planborden voor verstandelijk gehandicapten, mensen met niet-aangeboren hersenletsel, licht dementerenden en ook mensen met een autistische stoornis.
Ik ben voor de ontwikkeling van o.a. iPad en iPhone apps op zoek naar fulltime ontwikkelaars. Ik denk dat iemand met een vorm van autisme hiervoor bij uitstek geschikt is.
Graag zou ik in contact komen met een personen die eventueel geinteresseerd zouden kunnen zijn in dergelijk werk.

Neem contact op met: Sander Soeteman (vacature) (URL)

Annelien Ziengs (werkprofiel)

Annelien Ziengs (werkprofiel)

In 2012 moet ik mogelijk op zoek naar nieuw werk.
Op het moment werk ik voor een Zwolse scholengemeenschap als administratief medewerkster. Het bevalt mij goed dat ik daar in een vast team werk en individueel werk mag doen, zoals archiveren, presentaties vormgeven en schriftelijke communicatie (emails, brieven, websites).
Mijn huidige werkgever prijst mijn geordende werkstijl, mijn oog voor details, mijn creatieve inbreng en hoe ik initiatief neem in sociale situaties. Ik krijg hulp van mijn jobcoach, want ik heb moeite met miscommunicaties door mijn Asperger.
Mocht u mijn volgende werkgever willen zijn, dan kunt u rekenen op een vrolijke, loyale medewerkster. Mijn voorkeur gaat uit naar kantoorwerk of als tekenaar bij een meubelzaak (daar ben ik voor opgeleid).

Neem contact op met: Annelien Ziengs (werkprofiel)

Laat ook je werkprofiel achter!-->